Є кілька способів підвищити потенцію не вдаючись до спеціальних ліків таких як Віагра, Левітра чи Сиаліс. Ось деякі пропозиції:

 

1. Регулярно робіть фізичні вправи. Регулярні фізичні вправи можуть поліпшити кровотік і кровообіг у всьому тілі, включаючи статевий член. Це також може допомогти підтримувати здорову вагу тіла, що може бути корисно для загального сексуального здоров'я.

2. Дотримуйтеся здорової дієти: дієта, багата фруктами, овочами, нежирним білком і цільними зернами, може забезпечити організм поживними речовинами, необхідними йому для оптимального функціонування. Певні продукти, такі як часник, горіхи та червоне вино, пов'язані з поліпшенням сексуальної функції.

3. Зменшіть стрес: хронічний стрес може мати негативний вплив на сексуальну функцію. Займіться діяльністю зі зниження стресу, наприклад, йогою, медитацією або вправами на глибоке дихання.

4. Висипайтеся: достатня кількість сну важлива для загального стану здоров'я і благополуччя, в тому числі для сексуальної функції. Намагайтеся спати 7-8 годин на добу.

5. Киньте палити: куріння пов'язане з цілою низкою проблем зі здоров'ям, включно зі зниженням сексуальної функції. Відмова від куріння може мати позитивний вплив на сексуальне здоров'я чоловіків.

6. Скоротіть споживання алкоголю: надмірне вживання алкоголю може призвести до зниження статевого потягу та еректильної дисфункції. Обмежте вживання алкоголю.

7. Спілкування з партнером: Гарне спілкування зі своїм сексуальним партнером може посилити сексуальний досвід і збільшити сексуальне задоволення. Важливо відкрито і чесно говорити про сексуальні потреби та свої вподобання.

 

Хоча ці методи можуть працювати не у всіх, вони як правило, вважаються безпечними і можуть позитивно впливати на загальний стан здоров'я і самопочуття. Важливо проконсультуватися з лікарем, якщо є побоювання з приводу сексуальної функції або присутні будь-які супутні захворювання.

Підвищення потенції